ceturtdiena, 2013. gada 10. oktobris

Trīs papildinājumi sestdienas iepirkumu sarakstam

Ar domu, ka šādi ieraksti kļūs par tradīciju un  noderēs, plānojot savu iepirkumu sarakstu, te mans nogaršojamo/ iegādājāmo produktu TOP 3 šo sestdien Berga tirgū!

Piparmētru sīrups - Ls 2,00/ 400ml. Mekē Ilzes Gothardes stendā blakus dažādām sukādēm, ķirbju, rabarberu un cidoniju trifelēm! Blakus piparmētru sīrupam atradīsi arī tradicionālos cidoniju un zemeņu sīrupus, vai ķirbju un burkānu sīrupus jaunu garšu kārotājiem.














 


Īstens mājas plombīrs - Ls 3,00 / 500 ml. Jāņa Jomas mājražošanas uzņēmuma piedāvāto saldējumu "Gogelmogels" pirmoreiz nogaršoju izstādē "Riga Food", un te nu mēnesi pēc mūsu tikšanās Jānis ar savu saldējuma vāģi būs arī Berga Bazārā. Jānis pats par savu saldējumu twitter kontā saka tā :"Un Gogelmogela strattiacella piepildīs tevi kā pirmā atbildētā mīlestība." Kā mēs visi zinām, mīlestības nekad nevar būt par daudz, tādēļ lai arī tavā iepirkumu grozā sestdien ieslīd kāda kārbiņa maigā salduma. Vai vismaz viena maza turziņa priekam turpat uz vietas!





 




Ābolu čipsi - Ls 2,00/ iepakojums.
Tas ir kaut kas neticami gards, kraukšķīgs un kanēlīgs. Ļoti vienkāršs - tik vienkāršs, ka gribas teikt: "Nu to jau es varu mājās pagatavot!" Nekā nebija - pamēģināju. Rezultāts, protams bija ēdams, kaut krāsnī krietni apdedzis,  bet no tā gaistošā trausluma, ko piedāvā Liepupes Muiža - ne vēsts, tāpēc labāk palikt pie tā, ka katrs dara to, kas viņam sanāk vislabāk!

Uz ko tas viss vedina? Uz to, ka sestdienas vakariņās vai svētdienas pusdienās kādam desertā būs mājas saldējums ar ābolu čipsu kraukšķiem un sīrupu :)

Veseli ēduši un tiekamies sestdien no 10.00 Berga Bazārā, kur  savus gardos jērburgerus ceps Kārlis Celms un Uģis Veits. Pārējo "Tvaiks" piedāvāto ēdienkarti vari skatīt te. i.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru